Damla Nisa Eke

DAMLA NİSA EKE

Ergoterapist

21 Temmuz 2003 tarihinde İstanbul’un Pendik ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Pendik Fatih Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü’nden mezun oldu.
Lisans eğitimi süresince; İstanbul Ergoterapi Merkezi, Cerebral Palsy Türkiye, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erenköy FTR gibi köklü kurumlarda stajlarını tamamladı. Bu süreçte Otizm, Serebral Palsi, duyu bütünleme, el rehabilitasyonu ve psikiyatrik rehabilitasyon alanlarında kapsamlı klinik deneyim kazandı.
Mesleki gelişimine ICDL onaylı DIR 101 Floortime eğitimi ile devam eden Eke; pediatrik rehabilitasyon, sanat terapisi ve duyu bütünleme üzerine birçok sertifika programını başarıyla tamamlamıştır.
Çalışma ve İlgi Alanları: Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme, DIR Floortime, İnce Motor Becerileri, Otizm ve DEHB.
Mesleki Vizyonu: Bütüncül ve kişi merkezli yaklaşımlarla, danışanlarının günlük yaşamdaki bağımsızlıklarını ve yaşam kalitelerini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

Mesaj Yaz
1
Merhaba ben Digiyardım,
Size nasıl yardımcı olabiliriz?